Qlik Answers

WAT IS QLIK ANSWERS?

Ontdek Qlik Answers: dé generatieve AI kennis assistent

Qlik Answers is een generatieve AI-gedreven kennis assistent om betrouwbare inzichten uit ongestructureerde data te creëren zodat je snellere en beter onderbouwde beslissingen kunt nemen. Bied je collega’s directe, gepersonaliseerde antwoorden op vragen afkomstig uit ongestructureerde content zoals kennisbibliotheken, documentopslag en online bronnen. Deze plug-and-play oplossing zorgt ervoor dat je in realtime toegang hebt tot de informatie die je nodig hebt. En dat zorgt voor verhoogde efficiëntie binnen je organisatie.

 

Introducing Qlik Answers - GenAI-powered Assistants

De oplossing voor je data-uitdagingen

In een wereld waarin data en informatie essentieel zijn om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen, lopen veel bedrijven tegen het probleem aan dat cruciale kennis moeilijk toegankelijk is. Traditionele zoekoplossingen schieten vaak tekort doordat ze alleen zoekresultaten bieden zonder directe antwoorden. Met als resultaat gemiste kansen, inefficiënte besluitvorming en frustratie bij medewerkers.

Qlik Answers biedt meer dan alleen zoekresultaten; je ontvangt directe, betrouwbare antwoorden met volledige transparantie en bronverwijzingen.

 

voordelen qlik answers

Kennis binnen handbereik

Genereer realtime, relevante antwoorden op vragen uit zorgvuldig beheerde kennisbronnen, specifiek afgestemd op jouw bedrijfsbehoeften.

Betrouwbare en consistente antwoorden

Vertrouw op consistente en betrouwbare antwoorden met volledige transparantie, ondersteund door directe links naar de broninhoud.

Eenvoudige, plug-and-play oplossing

Maak gebruik van een gebruiksvriendelijke, out-of-the-box oplossing die snel te implementeren is zonder complexe integraties.

Uitgebreide beveiliging en governance

Profiteer van best-in-class beveiliging en governance, volledig in overeenstemming met de nieuwste beveiligingsstandaarden en -certificeringen.

Daarom kies je voor Qlik Answers

Maximale ROI op AI-investeringen:

Qlik biedt een gebruiksvriendelijke, SaaS-gebaseerde oplossing die eenvoudig te implementeren is. Dit platform consolideert al je data-, analytics- en AI-capaciteiten op één onafhankelijk platform, waardoor je geen last hebt van fragmentatie door verschillende leveranciers.

 

Nieuwe waarde creëren met ongestructureerde data:

Met Qlik Answers benut je niet alleen de waarde van ongestructureerde data, maar breid je ook je AI-gebruik uit naar nieuwe use cases die voorheen ondenkbaar waren.

 

Snelle implementatie en kostenefficiëntie:

De zelfbedieningsgerichte aanpak van Qlik zorgt voor een snelle iplementatie en is kostenefficiënt, zonder in te boeten op kwaliteit of gebruiksvriendelijkheid.

 

Betrouwbaar en onafhankelijk:

Qlik biedt een platform dat gericht is op eenvoud, snelheid, en betrouwbaarheid, met volledige transparantie, zodat je altijd weet waar je data vandaan komt en hoe deze wordt gebruikt.

data warehouse 2foqus
Pali logo wit 2foqus

Voor wie is Qlik Answers bedoeld?

Qlik Answers is ideaal voor middelgrote tot grote ondernemingen in verschillende sectoren, vooral organisaties met uitgebreide kennisbanken en een groot aantal kenniswerkers, sales, of klantenondersteuning. Of je nu al AI toepast of net begint, Qlik Answers biedt een snelle en eenvoudige manier om waarde te halen uit je ongestructureerde data.

Ervaar zelf de kracht van Qlik Answers

Tijdens een persoonlijke demo laten onze experts je zien hoe eenvoudig het is om met Qlik Answers aan de slag te gaan en hoe het je bedrijfsprocessen kan verbeteren. Krijg een exclusieve blik op hoe onze AI-gedreven Kennis assistent je specifieke uitdagingen kan oplossen en direct waarde kan leveren.