SUMMERSCHOOL 2024

Duik in de wereld van Data & Analytics deze zomer

Til je data & analytics expertise naar een hoger niveau

Wil je goed voorbereid en met nieuwe kennis na de zomer weer vol energie aan de slag? Dan zijn de Summerschool trainingen écht iets voor jou. Nu de zomervakantie is begonnen, bieden wij jou een kans om deze, vaak wat rustigere periode, zinvol te besteden. Wil je jouw vaardigheden op poetsen? Grijp dan nu je kans en schrijf je in voor één van onze trainingen tijdens de Summerschool.

Van Qlik, TimeXtender en Power BI tot SQL en Python. Bekijk hieronder ons zomerse aanbod en schrijf je vandaag nog in voor één of meerdere trainingen.

26-27 augustus | Visualiseren met Qlik Sense

Leer van alles op het gebied van het analyseren en visualiseren van data in Qlik Sense! Aan de hand van een casus worden de basisvaardigheden voor het bouwen van visueel aantrekkelijke dashboards behandeld.

Deze training is geschikt voor gebruikers die zelf ook nieuwe visualisaties en dashboards willen kunnen bouwen.

 

Trainingslocatie: 2Foqus, Breda

18-19 september | Visualiseren met Microsoft Power BI

Leer van alles op het gebied van het analyseren en visualiseren van data in Power BI!
Aan de hand van een casus worden de basisvaardigheden voor het bouwen van visueel aantrekkelijke dashboards behandeld. Daarnaast behandelen we eveneens de best practices rondom het kiezen van de juiste visualisaties bij verschillende soorten data. Ook wordt er aandacht besteed aan bladwijzers en presentaties.

Trainingslocatie: 2Foqus, Breda

After summer | Academy

Ook na de zomer kan je nog steeds bij 2Foqus, Active Professionals en Cmotions terecht voor een uitgebreid aanbod van trainingen. Denk aan Datamodelleren met Qlik, Expert training van TimeXtender of Power BI, Natural Language Processing (NLP) of het succesvol implementeren van een data strategie.

Bekijk hier het complete aanbod: