KLAAR VOOR DE TOEKOMST MET QLIK

 

5 NOVEMBER 2024 | ROTTERDAM

QLIK UPDATE

 

5 NOVEMBER | 10.00 – 14.00 UUR | ROTTERDAM

 

Ben jij klaar voor de toekomst met je Qlik platform? Tijdens een uitgebreide lunchsessie – georganiseerd door 2Foqus, Active Professionals en Cmotions – praten we je bij over de laatste ontwikkelingen, trends en wat je nú kunt doen op o.a. het gebied van datakwaliteit om klaar te zijn voor de toekomst en echt die welbekende stip aan de horizon te behalen.

Bekijk het uitgebreide programma hieronder en meld je direct aan. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang!

PROGRAMMA

9.30 Inloop & ontvangst
10.00 Opening Qlik lunchsessie
10.15 ROADMAP & STRATEGIE QLIK
We nemen je mee in de roadmap van het platform, en de langere termijn strategie. Deze sessie wordt gehost door Qlik, en zal in het Engels gegeven worden.
11.00 Pauze
11.15 DEMO DATA INTEGRATION & DATA QUALITY
Ontdek hoe je met Qlik je data nóg efficiënter kunt beheren en grip kunt houden op de kwaliteit van je data voor betere besluitvorming. Inclusief demo van Qlik Talend. 
12.15 Lunch
13.00 DEMO NEW QLIK FEATURES
We laten je tijdens een interactieve demo de nieuwste features van Qlik zien en hoe je het gelijk zelf kunt toepassen binnen jouw organisatie. Inclusief demo van Archtitectuur en Qlik Answers, dé generatieve AI kennis assistent.
14.00 Afsluiting

 

 

Meld je nu aan!

Naam(Vereist)